Konferenslokal - Utsikten

Utsikten vår utomhusbar på takterrassen med havsutsikt. Denna utomhus lokal går att hyra under t.ex. Almedalsveckan.

Upptäck vår fantastiska takbar med utsikt över medeltida Visby och havet. Ta en drink eller ett glas mousserande innan du fortsätter ut i stadens vimmel. Utsikten är belägen på Strand Hotels fjärde våning med fantastisk vy över både staden och havet. Utan tvekan en av Visbys bäst belägna vattenhål under den varma årstiden. Baren serverar dryck och enklare tilltugg.

Det finns mängder av barer i Visby, men ingen annan som har en takterrass där gästen kan njuta av ett glas bubbel med utsikt över havet och den medeltida miljön i Visby.
 

Lokalyta: ca 55 kvm
Max antal personer: 50 st
Servering: Mingelmat, snittar och canapeér. Ej varm mat. 
Övrigt: Toalett, markiser vid regn, bar, el, belysning, hiss, barbord, vatten, avlopp.


 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.