Välj tillval

Tillvalsprodukter
Champagne & fruktfat (22 000 rewardspoäng)845kr
Romantikpaket (18 000 rewardspoäng)Mer info +695kr
Romantikpaket (18 000 rewardspoäng)
Möts av mousserande rosévin, lyxiga geléhjärtan och små överraskningar på rummet samt en kärleksgåva vid avresa.
Mousserande vin & fruktfat (17 000 rewardspoäng)645kr
Picknickkorg (4 000 rewardspoäng) (per person)Mer info +125kr
Picknickkorg (4 000 rewardspoäng) (per person)Hos oss kan du redan nu boka på picknickkorgen. Picknickkorgen innehåller salami- & brieostmacka med dricka och frukt. Vill ni så får ni gärna även låna med er en filt av oss. Kontakta hotellet senast dagen innan ni önskar ha er picknickkorg.
Koppla-av-paket (8 000 rewardspoäng)Mer info +299kr
Koppla-av-paket (8 000 rewardspoäng)
Unna dig själv lite extra avkoppling. Allt du behöver göra är att komma hit så fixar vi fotbad, SPA-produkter, ett rykande färskt magasin och tilltugg på rummet. Fotbadet behåller du under vistelsen och lämnar sedan kvar på rummet.

Summa:kr

Tillval till din bokning

Här kan Ni som vill ha det lilla extra beställa tillval till Er bokning. För att göra en beställning på tillägg ber vi Er först att göra en bokning av rum/paket för att få en bokningsreferens.

Dina uppgifter

För att skicka en bokningsförfrågan måste du först skriva in säkerhetskoden i fältet nedan (säkerhetskoden hjälper till att förhindra spam). Därefter klickar du på "Skicka".

(Ange: strandhotel)
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.