Best Western Strand Hotel

Utsikten - Takbar på takterrassen med havsutsikt

Välkomna till Strand Hotels utomhusbar på takterrassen - Utsikten!

Börja kvällen med ett besök i vår takbar med en drink eller ett glas mousserande innan du fortsätter ut i stadens vimmel. Utsikten är belägen på Strands fjärde våning med fantastisk vy över både staden och havet. Utan tvekan en av Visbys bäst belägna vattenhål under den varma årstiden. Baren serverar dryck och enklare tilltugg.

Nu öppnar vi matservering på Utsikten!
Vi serverar lättare bistro mellan 13-17 och full meny mellan 18-22.

Från kl 13-17 kommer det att finnas möjlighet att beställa från en mindre meny.
Mellan kl 18-22 kommer vi att ha två bokningsbara sittningar, en kl 18:00 och en kl 20:15. Under dessa tider kommer det finnas möjlighet att beställa från sommarens á la carté meny.

Baren är öppen till 23.

Följ oss på Utsiktens egen Facebooksida >>

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.