Staycation -Ta bilen till Gotland-

Med 800 km kust, mängder av fornlämningar, fiskelägen och raukfält. På Gotland upplever du stor variation och oändliga möjligheter till unika upplevelser. ´Som utomlands fast hemma.
För att du skall kunna ta del av dessa fantastiska platser rekommenderar vi dig att ta bilen till oss eller hyra bil när du är här för att sedan ge dig ut på en härlig road trip. 
Vi har ett begränsat antal avgiftsbelagda parkeringsplatser som bokas i hotellets reception i mån av plats. Det finns även kommunala parkeringar i närheten av hotellet.


Vad som ingår:       
Rum för 1 eller 2 personer i standard dubbelrum
Generös hotellfrukost.                        
Tillgång till vår relaxavdelning med pool, bastu och minigym.        
En varmrätt i vår restaurang Matsalen där våra kockar förberett sig för att servera er deras favoriter (exklusive dryck)          
Paketpris: För 1 person 950:-/natt kr per natt, för 2 personer 1200:-/natt


Villkor:
Gäller boende för gotlandsbesökare                            
Erbjudandet gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
Gäller alla dagar utom söndag fram till 30 april 2021

För bokning kontakta oss på info@strandhotel.se eller på tel: 0498 25 88 00

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.