Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Rum i Visby innerstad - från medeltid till nutid

Hos oss på Best Western Strand Hotel i Visby hittar du 124 hotellrum och sviter i en spännande miljö. Hotellet sträcker sig över hela fem kvarter i Visby innerstad och varje utrymme i de medeltida byggnaderna är finurligt använda. Här är de flesta rum unika och inget rum är det andra likt.
Frukost ingår i samtliga rumstyper.

Alla våra rum är trivsamt möblerade och har sin egen prägel och charm som gör det möjligt för dig att trivas i en avslappnande miljö. Här finns allt du kan tänkas behöva för så väl privatresan som affärsresan så som arbetsbord, internet, brett utbud av TV-kanaler m.m. Många av våra gäster kommer tillbaka till oss gång på gång på grund av den familjära känslan och det trevliga, personliga bemötandet. 
Lite som att bo hemma!

Information gällande vecka 29: 
Under vecka 29 (18-24 juli) har vi en åldersgräns för samtliga i sällskapet på 20 år. För mer information hör av dig till vår reception. 

Enkelrum

Våra enkelrum är inredda enligt hotellstandard. Rummen ligger mellan 12-15 kvm.  

Dubbelrum

Dubbelrummen med plats för två personer är större och är mer luftiga än enkelrummen. Skrivbord och avlastningsyta för bagage är standard. 

Superior dubbelrum

Väljer du att bo lite lyxigare så är superiorrummen ett bra alternativ. Större än dubbelrummen i yta. Välj mellan jacuzzi eller bastu på rummet. Lån av morgonrock ingår i rummet. 
Bra rum för paret som som vill ha det lilla extra men även för resenären som vill avsluta dagen med att ge själen lite ro. 

Sviter

För dig som kommer med familjen eller bara vill ha ännu större utrymme så har vi våra sviter.
Med två sovrum och ett vardagsrum så får ni gott om plats på er vistelse. Vardagsrummet har soffgrupp för bekväma dagar.

En av sviterna har kök som öppnas mot ett tillägg. 

Bröllopssvit

Går ni i bröllopstankar, eller är det så att ni firar bröllopsdag?

Låt oss skämma bort er med vår bröllopssvit i tre etage. Här njuter du av ett eget  vardagsrum följt av ett sovrum med balkong med havsutsikt

Högst upp har du jacuzzin, även den med utsikt över havet

Hundrum

Vi vill att alla familjemedlemmar ska känna sig välkomna hos oss, även dom fyrbenta! Därför erbjuder vi möjligheten att i vissa av våra rum ha med sig hund. 

Observera att hundrum behöver förbokas till en extra avgift och är i mån av plats.

Varmt välkommen med din bästa vän!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.