Restaurang Matsalen i Visby

Strand Hotel i Visbys egna restaurang - Matsalen

Vår egna restaurang Matsalen är en à la carte restaurang som serverar nytänkande, spännande versioner av klassiska rätter.
Med en varm och personlig atmosfär i kombination med härlig mat vill vi skapa ett mervärde för våra hotellgäster, men vi strävar också efter att vara det naturliga valet för gotlänningarna själva.

Matsalens hemsida: www.matsalenvisby.se
Meny: www.matsalenvisby.se/meny

Boka gärna bord för att säkra din plats genom att maila info@matsalenvisby.se
Varmt välkommen! 

Aktuellt på Matsalen 

Matsalens Julbord anno 2021

På Matsalen älskar vi allt som hör julen till. Den goda maten, drycken, värmen och gemenskapen. I år vill vi bjuda in er till vår version av jul, med ett julbord tillagat på Gotländska råvaror. Julbordet serveras 1-19 december. 
Pris: 645:- per person

Julpaket med logi och julbord på Matsalen

Det är något alldeles speciellt med Visby i juletid, och med vårt julpaket kommer du garanterat i julstämning! I paketet ingår logi för två personer och julbord på vår egen restaurang Matsalen, tillagat på gotländska råvaror.
Julpaket: 1885:-för två personer

Julshow med Jenny Bergfoth och vänner

Tillsammans med Jenny Bergfoth och Ludvig Olin med vänner önskar vi er välkomna till en musikalisk smällkaramell på Strand Hotel. Kombineras med fördel med julbord på Matsalen. 
Entre: 295:- (student/pensionär 195:-)

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.