Best Western Strand Hotel

Mötionera runt muren och möt företagsamma Gotlänningar!

Säsongsstart av Mötionera den 22 augusti
Företagarna Gotland bjuder in Dig till hälsobefrämjande nätverksmöte varje onsdag 08.15


Alla onsdagar klockan 08.15 med start den 22:e augusti till och med den 5:e december kommer vi i Företagarna bjuda in alla på Gotland till att jogga eller gå runt muren i Visby. Det blir ett så kallat gående eller joggande pratmöte där vi avslutar med företagarfrukost varje onsdag kl. 09.00 på Best Western Strand Hotel. Efter frukosten kommer du ha chans att duscha, basta och byta om på hotellet. Vill du lämna ombytesväska på hotellet går det från 08.00 varje onsdag.

För dig som inte kan springa eller gå så är ni välkomna på företagarfrukosten för endast 120 kronor. Swedbank är vår samarbetspartner så varje onsdag kan du även träffa någon från banken på löprundan eller under frukosten.

Vi startar vid Kruttornet och kommer sedan ha två grupper som går eller joggar lätt bort mot Botaniska utmed havet. Vi tar oss längs med klinten och ser ut över havet. Redan här kanske du gjort en affär eller bokat ett möte. Vi stödjer Visby Centrum och tar Adelsgatan bort för att beskåda ”nya Södertorg” och tar oss ned via slottsparken och hamnen för att åter hamna i Almedalen.

De som vill är sedan bjudna på företagarfrukost kl 09.00 – eller så kommer du dit direkt!
Frukosten kostar 120 kronor varav 10 kronor per frukostdeltagare och tillfälle går till att stödja kulturen på Gotland.

Vi ses vid Kruttornet 08.15 och/eller 09.00 på Best Western Strand Hotel.

Första gången kommer vi gästas av otränade företagare, hurtiga näringslivsprofiler, en del ö-kändisar och detta är ett arrangemang för dig som både vill gå eller jogga lätt. Du behöver inte vara medlem i Företagarna. Det enda du behöver är en vilja att utveckla dig själv och Gotland.

Du behöver inte anmäla dig för löpningen - men om du tror att du kommer äta frukost så mailar du: info@strandhotel.se

Vår ambition är att successivt utveckla konceptet till fler dagar och fler platser på ön. Det är upp till dig! Vi vill också inspirera alla till att ha fler gående möten. Använd hashtag #MÖTIONERA och sprid gärna budskapet.

TILLSAMMANS KAN VI UTVECKLA DIG OCH GOTLAND!

Med vänlig hälsning
Företagarna Gotland, Swedbank, 4potentials och Strand Hotel i ett unikt samarbete


 
Summa: ...kr
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy