Best Western Strand Hotel

Hyr hus på Klinten i Visby innerstad

Villa Udden - Fristående hus på Klinten 4-6 bäddar

Eget fristående hus med trädgård centralt beläget på Klinten innanför muren med 4-6 bäddar. En av Visbys förnämaste vyer att njuta av i fönster, balkong eller trädgård.
Huset har två våningar med två sovrum, två bäddar i varje, samt plats för ytterligare två bäddar i vardagsrummet om man behöver. Möjligheter till ytterligare extrabäddar finns vid begäran. 

En mysig liten trädgård för grillning och eftermiddag/kvällssol. Grill och redskap finns på plats. 
Två WC varav en i badrummet som är utrustat med badkar/dusch. Fullt fungerande kök med fönster mot trädgården. Ett oslagbart vardagsrum med ekparkett och fem stora fönster med utsikt över Visby Domkyrka och havet. Huset är i behov av renovering och därmed lite slitet men ändå fullt fungerande och med mycket charm.Lakan och ett set med handdukar per person, slutstädning ingår.
Självhushåll.
Djur är välkomna.
Priser 2019
v.25 8500 kr
v.26 8500 kr
v.27 Ej tillgänglig
v.28 11.000 kr
v.29 11.000 kr
v.30 11.000 kr
v.31 11.000 kr
v.32 Ej tillgänglig
v.33 11.000 kr
v.34 8.500 kr

Extrabädd:​ 1.500:-/vecka per extrabädd. Max 2 extrabäddar. Förbokas
Husdjur: 1.000:-/vecka för husdjur. Förbokas
Parkering: ​Visby innerstad är som grundregel bilfri sommartid. Boende inklusive korttidsboende är undantagna. Det finns offentliga, avgiftsbelagda, parkeringar framför huset samt på Klinttorget knappt 200 meter söder om Uddens Gränd. 
Frukostbuffé: 145:-/person/dag. Kan köpas på Best Western Strand Hotel. (500m)
Förfrågan
Lägenheterna bokas per vecka. Förfrågan kan göras via e-post till info@hyrivisby.se . Efter bokning skickas bokningsbekräftelse inklusive betalningsunderlag.

Fullständiga bokningsvillkor (ladda ner pdf)

 
Summa: ...kr
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy