Best Western Strand Hotel

198

Hyr lägenhet på Strandgatan, övervåning

Sovrum i Apoteket övervåning
Säng i Apoteket övervåning
Vardagsrum i Apoteket övervåning

Lauterhorn - Lägenhet 3a

Mitt i stan, bara 30 sekunders promenad från Stora Torget eller havet, hittar du detta veckoboende. Tre plan med en uthyrningsdel på varje. Huset ligger centralt men ändå en bit bort från kvällslivets aktiviteter. Granne med ett av Visbys äldsta medeltida packhus ”Gamla Apoteket” och utsikten över vackra trädgårdar och stadens hustak är det som man slås av när man tittar ut genom husets fönster. 

Ett stenkast bort har du också parken Almedalen och så klart havet som oavsett väder ger en härlig avkoppling för själen. 
Huset ligger vägg i vägg med Best Western Strand Hotel där det finns möjlighet att köpa till frukost till ett reducerat pris. Eller varför inte nyttja Visbys enda relaxavdelning med pool, torr- och ångbastu gemensam för herrar och damer.
Lägenheten har tre rum och kök på ca 60 kvm och genomgående snedtak. ett mindre sovrum och ett stort sovrum med respektive två 90-sängar. Litet kök i äldre stil med sittplats för två personer och utrustat med det mesta. Vardagsrum med soffa och matplats för fyra personer. Badrum i äldre stil med litet badkar. Tillgång till husets egna skyddade trädgård med utemöbler och grillmöjligheter. Från ena sovrummet kan du tom få en skymt av havet även om många av stadens vackra hus skymmer den mesta utsikten.

TV med basutbud av kanaler inkl. ett par filmkanaler,trådlöst internet ingår.
Lakan, ett set med handdukar per person och slutstädning ingår.
Självhushåll. 
Djur är välkomna.
Möjlighet att boka till 1-2 extrasängar.
Pris:
v. 26    7.500:-
v. 27    Ej tillgängligt
v. 28    10.500:-
v. 29    10.500:-
v. 30    10.500:-
v. 31    10.500:-
v. 32    Ej tillgängligt
v. 33    7.500:-
v. 34    7.500:-

Extrabädd: 1.500:-/vecka per extrabädd. Max 2 extrabäddar. Förbokas
Husdjur: 1.000:-/vecka för husdjur. Förbokas
Parkering: 700:-/vecka/fordon. Förbokas 
Frukostbuffé:​ 145:-/person/dag. Kan köpas på intilliggande Best Western Strand Hotel. 
Förfrågan
Lägenheterna bokas per vecka. Förfrågan kan göras via e-post till info@hyrivisby.se . Efter bokning skickas bokningsbekräftelse inklusive betalningsunderlag.

Fullständiga bokningsvillkor (ladda ner pdf)
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse