Best Western Strand Hotel

Jobba hos oss

Vi söker en Redovisningsekonom

Strand Hotel i Visby AB är ett familjeägt företag med just nu 3 hotell; Best Western Strand Hotel med 125 rum, konferenslokaler, relax, restaurang, barer och Best Western Solhem Hotel med 99 rum, konferenslokaler, restaurang. I Åmål har vi ytterligare ett mindre hotell. Hela företaget är mitt uppe i en spännande förändrings- och utvecklingsfas bl.a. i och med det pågående generationsskiftet i ägarfamiljen. Vår VD blev nyligen utsedd till Årets Företagare 2018 på Gotland, vilket vi är väldigt glada för.

Familjen har även flera andra mindre bolag.
Vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter för dig som vill lära dig mer. Vi är en bra arbetsplats med trevliga kollegor och tror att även du skulle trivas hos oss.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom ansvarar du för helheten inom företagets löpande ekonomi för de olika bolagen. Du kommer att arbeta med: kund- och leverantörsreskontra, löpande redovisning, löner, in- och utbetalningar, moms- och skattedeklarationer, budget och prognos samt årsbokslut och årsredovisning för hela koncernen. Du har ansvaret för all löneadministration samt statistik kopplat till det. I din roll ingår även att hantera administrativa personalfrågor såsom arbetsgivarintyg, sjukanmälningar, anställningsavtal, kontrolluppgifter, underlag fackliga förhandlingar mm.

Om dig
Du har relevant utbildning inom ekonomi och har arbetat i liknande roller tidigare där du ansvarat för det löpande ekonomiarbetet samt personaladministration. Du har goda redovisningskunskaper och har du tidigare rapporterat enligt K3 är det meriterande.

Som person är du noggrann, strukturerad, effektiv och har öga för detaljer. Du är självgående i hela flödet kring det ekonomiska arbetet och känner dig trygg i de olika processerna. Din kommunikationsstil är rak och tydlig men med ödmjukhet i dialog med andra. Du har ett stort engagemang för det ekonomiska arbetet och förstår hur det bidrar till utvecklingen av företaget.

Du är van användare av Excel och har du arbetat i Crona och Hogia är det meriterande. Vi ser även gärna att du har ett stort intresse för system och goda kunskaper inom IT, som kan bidra till att vi kan utvecklas och arbeta med systemen på ett smart och effektivt sätt. 

Vi är en serviceinriktad organisation och för dig är service en självklarhet.

Du erbjuds
Detta är en bred tjänst med mycket ansvar där du kommer att ha en central roll i ekonomiarbetet.
- Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning, med 6 mån provanställning.
- Tillträde enligt överenskommelse.
- Arbetsplats: Strand Hotel, i Visby
- Rekrytering sker löpande.
Ansökan samt övriga frågor skickas till hanna.wiman@strandhotel.se

Välkommen till oss!
Hanna Wiman, VD

 


Vi söker verksamhetsansvarig för service- och restaurangverksamheter

Våra restaurangverksamheter på Strand och Solhem Hotel fortsätter att utvecklas. Vi vill satsa vidare genom att utöka med en ansvarig som kan hjälpa oss att fortsätta utveckla och driva oss framåt.

Vi söker dig, som tillsammans med dina medarbetare, ska leda våra båda restauranger mot ökad tillväxt. Restaurangverksamheten är en del av hotellen, där frukost och konferensförtäring är lika självklara delar som bussmiddagar, tillfälliga event, à la carte-restaurangen Matsalen och våra barer. Allting i nära samarbete med övriga verksamheten i hotellen.

Strand Hotel i Visby är ett drygt 35 år gammalt familjeföretag. Idag drivs verksamheten av oss syskon Hanna och Ernst Wiman. Vi har fyrstjärniga Best Western Strand Hotel med 110 rum, konferenslokaler, relax, takbar, restaurang och trestjärniga Best Western Solhem Hotel med 96 rum, konferenslokaler, bastu, restaurang.

Hotellen har flera olika målgrupper, dels varierat över året och dels mellan arbetsvecka och helg. Även mellan hotellen skiljer det sig, varför det är extra viktigt med flexibilitet och lyhördhet gentemot våra gäster från allra första stund i kundbemötandet. Hög service och flexibilitet är ett par av våra ledord, men även engagemang, omtanke och hög kvalitet.

De senaste åren, med mig och Ernst vid rodret, har vi inlett och också gjort en ordentlig förflyttning med Strand Hotel, vilken fortsätter. Tex öppnade vi vår takbar Utsikten sommaren 2016 och vår à la carte-restaurang Matsalen sommaren 2017. Vi hoppas att du vill slå följe på vår resa och styra oss mot nya äventyr!

Vi söker dig som
har minst 5 års ledarskapserfarenhet och är bra på att ”få med sig gänget”
gillar siffror och har god ekonomisk kunskap
är en strukturerad person som gillar ordning och reda
är en bra kommunikatör och behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande med erfarenhet från service. Men stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter
Övergripande personalansvar för ca 10 medarbetare på helårsbasis och drygt 30 under sommarperioden.
Ansvar för budget, nyckeltal och resultatuppföljning.
Ansvar för utveckling och förnyelse av bar-, kök- och restaurangverksamheten.

Tjänsten kommer ingå i ledningsgruppen för hotell och restaurang och rapporterar direkt till VD.

Tyngdpunkten i denna roll är att optimera redan framgångsrika koncept och utveckla en långsiktig strategi för F&B avdelningarna samt att hitta nya vägar till ökad lönsamhet.

ANSÖKAN
För frågor kring tjänsten kontakta VD Hanna Wiman på hanna.wiman@strandhotel.se
Skicka din ansökan per email till hanna.wiman@strandhotel.se

Vi ses på MATSALEN, Strand Hotel och Solhem Hotel. Tillsammans gör vi Gotland större!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.