Best Western Strand Hotel

Jobba hos oss

Restaurang Matsalen söker kock

Best Western Strand Hotel är ett förstklassigt hotell med personlig service och miljöanpassning. Hotellet ligger i gamla Visby Bryggeri lokaler. Bryggeriet förvandlades till hotell 1982 och började som ett mindre hotell med 13 rum. Idag består hotellet av 124 rum & sviter och är medlem av internationella hotellkedjan Best Western.

Vi öppnade säsongen 2017 med en ny a la carte-restaurang belägen i Visby innerstad. På hotellet finns även en takterrass med en bar sedan 2016.

Till dessa enheter söker vi nu stjärnor till medarbetare som vill hjälpa oss fortsätta bygga upp vårat fina hotell i Visbys kärna.

Vi söker Dig som:
- Har minst 3 års erfarenhet av att arbeta som kock, och en relevant restauranginriktad utbildning för vår nyöppnade restaurang
- Laga och leverera varierad mat som överträffar våra gästers förväntningar
- Är självständig och ansvarsfull
- Kan arbeta i ett högt tempo där du prioriterar och ser lösningar
- Är ambitiös men också effektiv.
- Är ödmjuk, har en positiv inställning och vill utvecklas tillsammans med teamet Strand Hotel AB

Övrigt:
- Arbetstiden är förlagd till kvällar och helger
- Säkerställa att lagar och miljöföreskrifter följs.
- Säkerställa att rutiner, standards och koncept följs.

Villkor & Ansökan:
Tjänsten är en säsongsanställning from maj till sista september 2017. Heltidstjänst. Sista ansökningsdag är 1 mars, men urval och intervjuer sker löpande. Lön enligt kollektivavtal

Ansökan skickas per mail till jobb@strandhotel.se, skriv kock i ämnesraden. För frågor angående tjänsten kontakta Adam Jacobsson, 0498-258400

 


Strand Hotel & Solhem Hotel söker sommarpersonal för 2018

Jobba hos oss säsongen 2018. Perioden är 1/5 - 30/9.
Arbeta med oss på en levande och spännande arbetsplats med gästen i fokus. Strand Hotel och Solhem Hotel är händelserika mötesplatser för boende, konferens, SPA, restaurang, evenemang och kultur mitt i världsarvsstaden Visby.
Vi söker följande säsongspersonal: kockar, serveringspersonal, receptionister, frukostpersonal, städpersonal och bartender.

Minimiålder
Städ: min ålder 20 år
Reception: min ålder 20 år
Servering: min ålder 18 år
Frukostpersonal: min ålder 18 år
Kock: min ålder 20 år
Bartender: min ålder 20 år

Ansök på jobb@strandhotel.se
Märk ansökan med säsong 2018 och vilken avdelning du söker. Vi ser gärna att följande finns med i ansökan: namn, telefon, e-post,
personnummer, bifogat CV och personligt brev.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse