Best Western Strand Hotel

Jobba hos oss

Restaurang Matsalen söker kock

Best Western Strand Hotel är ett förstklassigt hotell med personlig service och miljöanpassning. Hotellet ligger i gamla Visby Bryggeri lokaler. Bryggeriet förvandlades till hotell 1982 och började som ett mindre hotell med 13 rum. Idag består hotellet av 124 rum & sviter och är medlem av internationella hotellkedjan Best Western.

Vi öppnade säsongen 2017 med en ny a la carte-restaurang belägen i Visby innerstad. På hotellet finns även en takterrass med en bar sedan 2016.

Till dessa enheter söker vi nu stjärnor till medarbetare som vill hjälpa oss fortsätta bygga upp vårat fina hotell i Visbys kärna.

Vi söker Dig som:
- Har minst 3 års erfarenhet av att arbeta som kock, och en relevant restauranginriktad utbildning för vår nyöppnade restaurang
- Laga och leverera varierad mat som överträffar våra gästers förväntningar
- Är självständig och ansvarsfull
- Kan arbeta i ett högt tempo där du prioriterar och ser lösningar
- Är ambitiös men också effektiv.
- Är ödmjuk, har en positiv inställning och vill utvecklas tillsammans med teamet Strand Hotel AB

Övrigt:
- Arbetstiden är förlagd till kvällar och helger
- Säkerställa att lagar och miljöföreskrifter följs.
- Säkerställa att rutiner, standards och koncept följs.

Villkor & Ansökan:
Tjänsten är en säsongsanställning from maj till sista september 2017. Heltidstjänst. Sista ansökningsdag är 1 mars, men urval och intervjuer sker löpande. Lön enligt kollektivavtal

Ansökan skickas per mail till jobb@strandhotel.se, skriv kock i ämnesraden. För frågor angående tjänsten kontakta Adam Jacobsson, 0498-258400

 


 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.