Best Western Strand Hotel

Jobba hos oss

Vi söker en redovisningschef 

Strand Hotel i Visby AB är ett familjeägt företag med just nu 2 hotell; Best Western Strand Hotel med 125 rum, konferenslokaler, relax, restaurang, barer och Best Western Solhem Hotel med 99 rum, konferenslokaler, restaurang. Hela företaget är mitt uppe i en spännande förändrings- och utvecklingsfas bl.a. i och med det pågående generationsskiftet i ägarfamiljen.

Familjen har även flera andra mindre bolag.
Vi har höga ambitioner och ser gärna att du är med och påverkar vår utveckling framåt. Vårt företag består av flera olika delar och många spännande människor. Som redovisningschef har du en aktiv del i hela vår verksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningschef ansvarar du för helheten inom företagets löpande ekonomi för de olika bolagen. Du kommer att arbeta med: kund- och leverantörsreskontra, löpande redovisning, löner, in- och utbetalningar, moms- och skattedeklarationer, budget och prognos samt årsbokslut och årsredovisning för hela koncernen. Du har ansvaret för all löneadministration samt statistik kopplat till det. I din roll ingår även att hantera administrativa personalfrågor såsom arbetsgivarintyg och anställningsavtal mm.

Om dig
Du har relevant utbildning inom ekonomi och har arbetat i liknande roller tidigare där du ansvarat för det löpande ekonomiarbetet samt personaladministration. Du har goda redovisningskunskaper och har du tidigare rapporterat enligt K3 är det meriterande.

Som person är du noggrann, strukturerad, effektiv och har öga för detaljer. Du är självgående i hela flödet kring det ekonomiska arbetet och känner dig trygg i de olika processerna. Din kommunikationsstil är rak och tydlig men med ödmjukhet i dialog med andra. Du har ett stort engagemang för det ekonomiska arbetet och förstår hur det bidrar till utvecklingen av företaget.

Du är van användare av Excel och har du arbetat i Crona och Hogia är det meriterande. Vi ser även gärna att du har ett stort intresse för system och goda kunskaper inom IT, som kan bidra till att vi kan utvecklas och arbeta med systemen på ett smart och effektivt sätt. 

Vi är en serviceinriktad organisation och för dig är service en självklarhet.

Du erbjuds
Detta är en bred tjänst med mycket ansvar där du kommer att ha en central roll i ekonomiarbetet.
· Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning, med 6 mån provanställning.
·  Tillträde enligt överenskommelse.
· Arbetsplats: Strand Hotel, i Visby
· Rekrytering sker löpande.
· Ansökan samt övriga frågor skickas till vår ekonomichef sofia.munkhammar@strandhotel.se

Välkommen till oss!

Hanna Wiman, VD

 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.