Best Western Strand Hotel

Lediga jobb

Strand Hotel söker händiga vaktmästare

Vi söker flera händiga, starka och finurliga kollegor till vårt vaktmästarteam för vinterns renoveringar och underhåll på Strand Hotel i Visby.

Om du tycker att du passar in på något i den här beskrivningen så har vi jobb from nu till ca slutet på april.

Ring eller skicka din ansökan till: hanna.wiman@strandhotel.se eller via telefon: 0708-492020 

 


Restaurang Matsalen söker driven restaurangchef

Är du en person som går igång på utmaningar och har service i ryggmärgen? Som ser möjligheter istället för svårigheter?

Vi söker nu en restaurangchef till Matsalen strandgatan 34 . Matsalen är en nyöppnad restaurang i hjärtat av Visby med ambitionen att kunna erbjuda mat, dryck och service i världsklass i en unik miljö. Rollen som restaurangchef är därför otroligt viktig för våra förutsättningar att lyckasmed detta!

Det vi kommer kunna erbjuda Dig är en aktiv del i utvecklingen av restaurangens atmosfär, känsla och utförande. Möjlighet att sätta Din personliga prägel på servicen och sättet att bemöta våra gäster och främst av allt: få en rolig, utmanade och utvecklande arbetsplats.

Vem är du?
Du är en positiv och engagerad person som älskar mötet med gästen. Du är kreativ och har en ”hands-on” attityd med förmågan att initiera, driva och verkställa idéer. Du drivs att nå resultat, maximera försäljning och leverera en service i världsklass. Du har förmåga att hantera situationer med högt tempo och samtidigt prioritera rätt. Du ett självklart brinnande intresse för service, mat och dryck.

Som restaurangchef leder du och planerar arbetet med restaurangen, konferensmiddagar, luncher och events. Du sköter även inventering och beställning av dryck.

Du ansvarar, tillsammans med vår F&B-manager, för den dagliga driften av verksamheten. Du ser till att leverera härliga restaurangupplevelser av högsta klass till våra gäster varje dag och har det övergripande ansvaret för Matsalens drift, personal och schemaläggning.
Du arbetar dagligen som hovmästare under både kvälls och dagpass.

Du har gymnasial utbildning eller motsvarande inom yrket. Vi tror att du som söker tidigare arbetat som restaurangchef, eller har erfarenhet från liknande arbete.

Vi ser mycket till den sökandes person och attityd och vad den kan tillföra restaurangen.

Vi tillämpar provanställning
Tillträde snarast
Lön Enl. överenskommelse
Heltid

Skicka din ansökan senast 19/9 till: adam.jacobsson@strandhotel.se

Matsalen ingår i Strand hotell koncernen. Best Western Strand Hotel ligger mitt i världsarvsstaden Visby precis innanför ringmuren. Strand är omgivet av vackra medeltida miljöer, ett stenkast från havet. Hotellet ligger i gamla Visby Bryggeris lokaler.
Bryggeriet förvandlades till hotell 1982 och började som ett mindre familje-hotell med 13 rum. Idag består hotellet av 124 rum & sviter och är medlem av den internationella hotellkedjan Best Western.


 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse