Lediga tjänster

Välkommen att bli en del av Strand Hotel och Solhem Hotel

Vi söker för närvarande kollegor till följande avdelningar för året runt-tjänster: 
- Food & Beverage Manager. Läs mer om tjänsten.
- Frukostpersonal. Läs mer om tjänsten.
- Fastighetsansvarig. Läs mer om tjänsten.
- Kock till Matsalen och våra två hotell. Läs mer om tjänsten. 

- Serviser till Matsalen för året runt-tjänster. Skicka din ansökan till philip.björkman@strandhotel.se

Vi ser gärna att följande finns med i din ansökan:
Namn, telefon, e-post, personnummer, CV, personligt brev och vilken period du finns tillgänglig.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas du vill bli en del av vårt team!

 

Sommarpersonal 2022

Är det dig vi söker i sommar? 

Arbeta med oss på en levande och spännande arbetsplats med gästen i fokus. Strand Hotel och Solhem Hotel är händelserika mötesplatser för boende, konferens, SPA, restaurang, evenemang och kultur mitt i Visby. Tillsammans med ett gäng nya stjärnor tror vi att sommaren 2022 kommer bli den bästa någonsin!

Vi söker följande säsongspersonal för perioden maj-september (min. ålder 20 år):

Bartender
Har du glimten i ögat och ett hjärta som slår för service? Gillar du att möta människor och att ha många bollar (drinkar) i luften? Då vill du inte missa chansen att bli bartender på Visbys härligaste takbar i sommar! 

Frukostpersonal
Är du morgonpigg, har ett öga för detaljer och vill leverera service och kvalitet till våra gäster i en skön morgonmiljö? Då passar du perfekt in i vårt frukostteam! 

Kockar
För att passa som kock hos oss behöver du vara kreativ, nyfiken, gilla att arbeta i ett högt tempo och framför allt brinna förmatlagning! Tillsammans med dina kollegor i köket bidrar du till en varmatmosfär som blir en del av våra gästers helhetsupplevelse.  

Receptionspersonal

Som receptionspersonal förstår du vikten av att ge varje enskild gäst en unik och personlig upplevelse både vad gäller bemötande och service. Du tycker om att ställas inför nya utmaningar och att arbeta nära kollegor från hela organisationen. Arbetstiderna är tidiga morgnar och sena kvällar och består av 75% schemalagd arbetstid. Minst varannan helg ingår.  

Serveringspersonal
Vi är väldigt stolta över såväl maten som servicen på vår restaurang och hoppas nu hitta fler medarbetare till vår servis som fortsätter att bidra till det. Du och dina kollegor jobbar tillsammans för att överträffa våra gästers förväntningar. 

Städpersonal
Är du noggrann, ansvarsfull, har god fysik och trivs med att jobba i högt tempo? I sommar har vi många in- och utcheckningar och vi behöver stötta upp vårt fantastiska städteam med fler duktiga medarbetare. Mottot ni arbetar efter är att "ge varje enskild gäst en fläckfri upplevelse". Tjänsterna består av 75% schemalagd arbetstid och minst varannan helg ingår. 

Vaktmästare
Tycker du om att mecka, är ordningsam och en problemlösare? Då kan du bli en del av vårt vaktmästeri som ser till skötseln av våra fastigheter och bemöter gästerna på ett professionellt sätt. 

Vi ser fram emot din ansökan via jobb@strandhotel.se
Ange i ämnesraden vilken tjänst du främst är intresserad av. 

Vi ser gärna att följande finns med i ansökan: namn, telefon, e-post,
personnummer, bifogat CV och personligt brev.


 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.