Konferenspaket

Välkomna att konferera hos oss, i hjärtat av Visby. Vårt hotell erbjuder en unik miljö för återhämtning men samtidigt en plats för upplevelser där vardagen bryts och nya idéer uppstår. Hos oss konfererar ni omgivna av vackra medeltida miljöer bara ett stenkast från havet. På hotellet har vi vår egna restaurang Matsalen som ser till att era önskemål på mat och dryck höjer upplevelsen ytterligare. 

Då alla konferenser ser olika ut har vi inget färdigt konferenspaket utan vi skräddarsyr ett paket som passar er efter just era önskemål. 

Om lokalerna:

Åtta olika konferenslokaler med plats för 120 personer på plats
Teknikutrustning till hög standard med möjlighet till digitala- och hybrida möten 
Mötesuggla - ett videokonferenssystem med 360° kamera och ljudupptagning

Exempel på mat och dryck: 
Förmiddag- och eftermiddagsfika (serveras som generös buffé)
Lunch i restaurang Matsalen inklusive dryck, smör & bröd, sallad samt kaffe med liten sötsak
Middag i restaurang Matsalen (finns möjlighet till fördrink, 3-rätters eller enklare middag)
Vår generösa frukostbuffé
Fruktskål
Fruktfat med skuren frukt och godis 

Övriga tillval: 
För er som vill avsluta dagen i vår relax med pool och bastu går det att boka till. Det finns även möjlighet att få ost och charkbricka serverad till relaxen.
Självklart hjälper vi er gärna med tips på allt från resor till kringaktiviteter på ön för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er konferens. 

Välj mellan heldag eller halvdagskonferens. Vi erbjuder även förmånliga priser för övernattning på hotellet i samband med er konferens. 

För priser och mer information kontakta oss på bokningen@strandhotel.se 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.