Våra konferenslokaler - åtta konferenslokaler i Visby innerstad för upp till 120 deltagare på plats eller hybrid och digitalt

Strand Hotel i Visby innerstad erbjuder åtta unika konferenslokaler i medeltida byggnader med historiska toner. Vi kan ta emot upp till 120 konferensdeltagare på plats i olika konstellationer och erbjuder möjlighet till hybrid- och digitala möten. Vi erbjuder konferenslokaler i en unik medeltid miljö utrustade med den senaste tekniken. Med ett läge mitt i Visby innerstad och med ett stenkast från Almedalen har vi alla möjligheter till att skapa möjligheter till aktiviteter innanför men även utanför hotellets väggar.

Bryggarsalen

Vår största lokal med plats för 95 personer. Lokalen är bra för föreläsningar men även för andra event.

Teatern

Vår bästa lokal för föreläsningar. Teatern har 71 fasta sittplatser i en biosittning. Lokalen har en härlig atmosfär med de medeltida väggarna.

Furilden

Traditionell konferenslokal med plats för högst 60 personer. I skolsittning rymmen lokalen 32 person. Kan möbleras på många olika sätt.

Asunden

Asunden är mindre än Furilden men har samma upplägg. Lokalen som rymmer 30 personer kan möbleras utefter behov. 

Enholmen

Konferenslokal Enholmen rymmer 20 personer men är bäst i en skolsittning för 16 personer. Bra lokal för mellangruppen. 

Skenalden

Hotellet bästa rum för sammanträde. Rymmer 12 personer och har en tajt
och bra känsla. 65-tums Tv:n går enkelt att koppla in till den bärbara  datorn.

Gillet

Gillet är en unik lokal som kan användas både till frukostmöte såväl som kvällsservering eller till vanlig konferens. Lokalen ger en lugn och skön avslappnad stämning. 

Biblioteket

Biblioteket är ett unikt mötesrum med plats för 8 personer. Inramningen med tusentals böcker runt ger en unik och avslappnad miljö.

Grupprum

Hotellet har tre grupprum med plats för upp till 6 personer. Bra som komplement till konferensen eller om ni bara är ett par stycken som skall avhandla något. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.