Åtta unika konferenslokaler i Visby innerstad

Vi erbjuder åtta unika konferenslokaler med möjlighet att ta emot upp till 120 konferensdeltagare på plats i olika konstellationer. Självklart finns även möjlighet till hybrid- och digitala möten och våra konferenslokaler är utrustade med den senaste tekniken. Med ett läge mitt i Visby innerstad finns förutsättningar till en mängd olika aktiviteter under er konferens. 

Lednings - och styrelsemöten i Biblioteket

Nu erbjuder vi möjligheten att ha affärsmöten som lednings- och styrelsemöten i Biblioteket med förtäring. Med sina tusentals böcker och sin klassiska inredning sätter Biblioteket den perfekta känslan för professionella möten. Ni bokar rummet i samband med frukost, lunch, eller middag och får ett paketpris för upp till 10 personer (max tre timmar). 

Mötesuggla för smidigare digitala möten

Mötesugglan är ett videokonferenssystem med 360° kamera och inbyggda högtalare och telefoner som gör ert digitala möte ännu bättre. Lägg till mötesugglan till er konferens för 595:- per tillfälle. 

Våra konferenslokaler

Bryggarsalen

Vår största lokal med plats för 110 personer. Lokalen är bra för föreläsningar men även för andra event.

Teatern

Vår bästa lokal för föreläsningar. Teatern har 71 fasta sittplatser i en biosittning. Lokalen har en härlig atmosfär med de medeltida väggarna.

Furilden

Traditionell konferenslokal med plats för högst 60 personer. I skolsittning rymmer lokalen 32 personer. Kan möbleras på många olika sätt.

Asunden

Asunden är mindre än Furilden men har samma upplägg. Lokalen som rymmer 30 personer kan möbleras utefter behov. 

Enholmen

Konferenslokal Enholmen rymmer 20 personer men är bäst i en skolsittning för 16 personer. Bra lokal för mellangruppen. 

Skenalden

Hotellet bästa rum för sammanträde. Rymmer 12 personer och har en tajt
och bra känsla. 65-tums Tv:n går enkelt att koppla in till den bärbara  datorn.

Gillet

Gillet är en unik lokal som kan användas både till frukostmöte såväl som kvällsservering eller till vanlig konferens. Lokalen ger en lugn och skön avslappnad stämning. 

Biblioteket

Biblioteket är ett unikt mötesrum med plats för 8 personer. Inramningen med tusentals böcker runt ger en unik och avslappnad miljö.

Grupprum

Hotellet har tre grupprum med plats för upp till 6 personer. Bra som komplement till konferensen eller om ni bara är ett par stycken som skall avhandla något. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.