Konferens i Visby innerstad på Gotland

Att mötas på konferens i Visby innerstad är speciellt! Vi har åtta unika konferenslokaler för upp till 120 personer och grupper på plats med möjlighet till hybrid- och digitala möten 

Här finns en helt unik miljö och en plats för återhämtning men samtidigt en plats för upplevelser där vardagen bryts och nya idéer uppstår. Hos oss konfererar ni omgivna av vackra medeltida miljöer bara ett stenkast från havet. Det går lika bra att anlända under de varma dagarna som under den mindre turisttäta tiden. Gotland erbjuder något under alla årstider.

Tillsammans med systerhotellet, Best Western Solhem Hotel, finns en kapacitet på 223 rum och mer än 400 bäddar. Konferens - och gruppbokningen hjälper dig med tips på allt från resor och boende till kringaktiviteter. På Gotland finns experter på aktiviteter, underhållning och hemligheter. 

På Best Western Strand Hotel har vi åtta lokaler för upp till 120 personer på plats, självklart tillhandahåller vi en hög standard på den tekniska utrustningen och även möjlighet till hybrid- och digitala möten. Ett bra samarbete med de bästa gotländska teknikföretagen gör att det mesta i IT-väg kan ordnas även till den kräsne konferensledaren.

Har du frågor eller funderingar kring din konferens?
Tveka inte att kontakta oss på telefon 0498-258850 eller genom mail reservations@strandhotel.se

Här kan du se våra konferenslokaler >>

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.