Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Hundrum

Vi vill att alla familjemedlemmar ska känna sig lika välkomna hos oss på Strand Hotel Visby, även dom fyrbenta! Därför erbjuder vi möjligheten att i vissa av våra rum ha med sig hund. Vid ankomst får ni ett hundkit bestående av en pläd, vattenskål, handduk, hundbädd och hundpåsar. Givetvis är även katter välkomna. 

Vårt läge i Visby innerstad bjuder på hundpromenader utöver det vanliga. Strosa i charmiga gränder och längs med den vackra strandpromenaden, eller varför inte leka på dom stora grönytorna i Almedalen. Lite längre bort på Strandgatan hittar du även Asta Dog Spa - så att också hunden får en upplevelse över det vanliga!

Observera att hundrum behöver förbokas genom att du mailar oss din förfrågan tillsammans med ditt bokningsnummer. En extra avgift på 200:- per natt tillkommer. 

Varmt välkommen med din bästa vän!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.