Gute-erbjudande

Erbjudandet för gotlänningar!
Visst stämmer det att borta är bra men hemma är bäst - i synnerhet på Gotland! Därför har vi ett unikt erbjudande för dig som bor på Gotland och vill unna dig en hemester mitt i vårt älskade Visby. Börja kvällen med ett avkopplande besök i relaxen innan du strosar till någon av Visbys mysiga restauranger för en god middag. Vill du inte lämna hotellet så är ett besök på vår egna restaurang Matsalen ett utmärkt alternativ!
Väl utvilad efter en god natts sömn bjuds du på en härlig hotellfrukost. 

Vad som ingår i paketet:       
Två personer i dubbelrum 
Tillgång till relaxavdelning med pool, bastu och minigym
Frukostbuffé

Pris för två: 795 kr/natt


Villkor:
Gäller för gotlänningar. Gäller ankomst torsdag-lördag under oktober-december 2021, max 3 nätter. Erbjudandet gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Ej företag eller faktura. 

Boka: 0498- 25 88 00 (knappval 1) eller info@strandhotel.se

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.