Best Western Strand Hotel

Golfpaket med boende på Strand Hotel

Bo på Strand Hotel tillsammans med avkopplande golf på Visby GK:s fantastiska bana.Ta det av en trevlig och njutbar semester på vår Magiska Ö, Gotland.

Du bor förstklassigt och centralt på Best Western Strand Hotel, med Visbys rika krog- och kulturliv runt hörnet. Komplett frukostbuffé ingår, liksom fri tillgång till kaffe och te under din vistelse. Vi kör dig till och från golfbanan och efter golfrundan är du varmt välkommen att koppla av i vår härliga relaxavdelning med ångbastu, torrbastu och inomhuspool. Eller varför inte en middag i vår hotellrestaurang Matsalen som avslutning på Golfrundan?

Förslag på golfpaket:

- Logi i två nätter.
- Två greenfee på Visby GK:s 18-hålsbana. Visby GK är rankad 2:a i Sverige
- Transport mellan hotellet och golfbanan vid två tillfällen.

Pris: fr. 2800:-/mån-tor och fr. 3200:-/fre-sön.
Priset gäller för person med del i dubbelrum. (erbjudandet gäller 180401-181031. (ej bokningsbart v. 26-32)
Kontakta oss för aktuellt pris.

Bokningskod: GOLF

Boka så här: Mejla antal personer, namn, adress, mobilnummer, golf-id samt önskade golftider till bokningen@strandhotel.se.
Har du andra önskemål, tveka inte att mejla så ringer vi upp dig! Priserna bygger på grupp om minst fyra personer och i mån av plats.

Visby GK (Kronholmen)
Antal hål: 18
Bankaraktär: Seasidebana
Avstånd till hotellet: 25 km
Hcp: Grönt kort, hcp 36
Tfn: 0498-20 09 30
Hemsida: www.visbygk.com 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.