Golferbjudande för alla golfentusiaster

 År 2020 rankades Visby Golfklubb & Kronholmen golfbana till Sveriges bästa, och som stolt sponsor vill vi vara med och erbjuda alla golfare boende hos oss till förmånliga priser. 

”Det finns många anledningar att åka till Gotland. Visby Golfklubb är den bästa. Med sitt läckra läge precis intill havet och varierande hålsträckning är det här en bana man alltid längtar till.” Tidningen Svensk Golf

Vad som ingår: 
Enkelrum för 995:- per natt eller
Dubbelrum för 1195:- per natt
Vår generösa frukostbuffé
Tillgång till relaxavdelning med pool, ångbastu, torrbastu och minigym (där du med fördel kan koppla av efter en lång dag på golfbanan)

Villkor:                                
Erbjudandet gäller till den 30/4 2022. Gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller presentkort.

Boka på info@strandhotel.se och ange golf


För bokning av Greenfee kontakta Visby GK eller tel. 0498-20 09 30

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.