Golferbjudande

 År 2020 rankades Visby Golfklubb & Kronholmen golfbana till Sveriges bästa.
Vi är mycket glada och stolta över detta och vill vara med och erbjuda alla golfare boende hos oss till förmånliga priser.

”Det finns många anledningar att åka till Gotland. Visby Golfklubb är den bästa. Med sitt läckra läge precis intill havet och varierande hålsträckning är det här en bana man alltid längtar till.” Tidningen Svensk Golf

Vi erbjuder logi för alla golfentusiaster, stora som små.
Enkelrum för 850:-/natten eller dubbelrum standard för 1050:-/natten
I priset ingår frukostbuffé samt tillgång till relaxavdelning med pool, ångbastu, torrbastu och minigym där ni med fördel kan slappna av efter en lång dag på banan.

Villkor:                                
Erbjudandet gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Paketet är ej tillgängligt juni - augusti. Vi uppdaterar sidan med mer information efter sommaren. För frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon nedan. 

För bokning av Logi kontakta oss på: info@strandhotel.se eller ring 0498-258800
För bokning av Greenfee kontakta Visby GK eller ring 0498-200930

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.