Best Western Strand Hotel
Best Breakfast by Tina

Best Breakfast by Tina Nordström

Tina Nordströms frukost  är en bra start på dagen!

För Tina själv är frukosten ytterst betydelsefull.
Innan jag har fått i mig frukosten fungerar jag inte ordentligt. Och jag är rätt känslig för vad jag äter på morgonen, säger hon.

När Tina reser runt i USA brukar hon till exempel få göra specialbeställningar för att allt inte ska vara så sött. Annars är just det söta något hon 
gärna har med som en av beståndsdelarna i sina frukostar, både till vardags och i "Best Breakfast by Tina"

Vårt kryddsocker som kommer att finnas på hotellen är jag väldigt nöjd med. Det är en härlig blandning av sött och kryddigt, med smak av bland annat nejlika, muskot och kardemumma. Det är som en riktig käftsmäll på morgonen!

En riktigt bra frukost handlar inte bara om smak, inspiration och noga utvalda råvaror, utan också om enkelhet. Med Best Breakfast vill vi bjuda på en skön frukostupplevelse som bidrar till en bra start på dagen.

På frukostbuffén finns utöver det vanliga sortimentet nya, spännande produkter som är skapade av Tina Nordström, unikt för Best Breakfast!  Det är både färdiga rätter och förslag på råvaror som du som  gäst kan komponera ihop efter egen smak. På buffén finns också lokalproducerade produkter som Tina hjälpt till att välja ut.

Grundkonceptet för "Best Breakfast By Tina" som tagits fram av Tina och hennes kollega kocken Benny Cederberg lämnar ändå utrymme för oss på Strand Hotel att sätta vår egen personliga prägel på hotellfrukosten. Under medeltidsvecka har vi t.ex. ett inslag av medeltidsfrukost som man åt på medeltiden.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse