Våra erbjudanden & hotellpaket – året runt

På Gotland finns det massor att göra året runt! Boka något av våra fömånliga hotellpaket i Visby och ta dig tid att utforska vår vackra ö. 

Bland våra hotellerbjudanden kan du hitta allt från romantiska weekends, fartfyllda getaways, konferenser och roliga aktiviteter. Spela på en Sveriges bästa golfbanor eller upptäck öns fantastiska natur. Eller varför inte unna dig en paus från vardagen med en avslappnande staycation/hemester i Visby innerstad? Upptäck våra aktuella hotellpaket i Visby nedan. 

Vi på Strand Hotel i Visby kommer gärna med tips på trevliga aktiviteter. Dessa paket går ej att kombinera med andra rabatter och hotellerbjudanden.


Julpaket med julbord
- Kom i julstämning - 

Det är något alldeles speciellt med Visby i juletider, och med vårt julpaket bor ni med bästa läge mitt i Visby innerstad och får avnjuta Matsalens julbord tillagat på Gotländska råvaror. 

Höstlovspaket
-Maxa familjemyset -

Släpp alla måsten och gör er redo för riktigt höstlovsmys! Oavsett om ni vill ge er ut på upptäcktsfärd i Visby, mysa med film och godis på rummet eller koppla av tillsammans i vår relax så har vi ett erbjudande som passar alla höstlovsfirare - stora som små!

Gute-erbjudande
-Gotlänningar pass på-

Erbjudandet som du som gotlänning inte vill missa! För visst är det så att borta är bra men hemma är bäst - i synnerhet på Gotland. Unna dig en hemester i vackra Visby. Koppla av i relaxen och efter en en god natts sömn väntar en framdukad hotellfrukost.  

Weekendpaket
-Höstweekend i Visby-

Boka en höstweekend mitt i hjärtat av Visby! Oavsett om du vill strosa i butiker, ta en god fika, uppleva medeltida sevärdheter eller promenera vid havet så har du det runt hörnet. Välj mellan en till två nätter för en weekend eller tre till fyra nätter för en minisemester.

Firarpaket
-Fira hela veckan lång-

Det finns alltid något att fira, vare sig det är födelsedagar, bröllopsdagar, examen eller något helt annat.  Uppvakta någon du tycker om, eller skäm bort dig själv med lite lyx. 
Varmt välkommen att fira hos oss!

Bröllopserbjudande
-  Har ni bröllopstankar?-

Gotland erbjuder många romantiska och unika platser att gifta sig på. Varför inte gifta er på ön och fira bröllop i dagarna tre?Att gifta sig innebär en hel del planering och många beslut. Vi kan hjälpa er en bit på vägen. Vi ordnar boendet för er och era bröllopsgäster 

Kärlekspaket
-Lyx och romantik-

Boka kärlekspaketet och unna dig lyx och romantik med någon du tycker om! Installera er till ett glas mousserande på rummet, njut av ett dopp i poolen och avkoppling i bastun. Efter en god natts sömn börjar ni dagen med vår goda frukostbuffé.

Paket & Erbjudande i samarbete med Life Outdoor

Vandringspaket Visby

I samarbete mellan oss och Life Outdoor erbjuder vi vandringar med Visby som bas. Ni får uppleva vandringar både norr och söder om Visby. Visby är en fantastisk plats för vandring där du inte behöver gå långt för att byta kullerstenar och världsarv till vackra vandringsstigar, vidsträckta kustremsor eller grönskande ängen

Cykelpaket Visby

I samarbete mellan oss och Life Outdoor erbjuder vi cykelpaket i Visby. Visby är en perfekt utgångspunkt för cykling på Gotland, när man inte cyklar inte i naturen är det inte långt för att njuta av kullerstenar, världsarv och en uppsjö av riktigt bra krogar. Cykelturerna går både norr och söderut, båda turerna innehåller fantastiska vyer, smultronställen på vägen och en tilltalande natur, oavsett årstid. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.