Våra erbjudanden & hotellpaket – året runt

På Gotland finns det massor att göra året runt! Boka något av våra fömånliga hotellpaket i Visby och ta dig tid att utforska vår vackra ö. 

Bland våra hotellerbjudanden kan du hitta allt från romantiska weekends, fartfyllda getaways, konferenser och roliga aktiviteter. Spela på en Sveriges bästa golfbanor  eller upptäck öns fantastiska natur. Eller varför inte unna dig en paus från vardagen med en avslappnande staycation/hemester i Visbys innerstad? Upptäck våra aktuella hotellpaket i Visby nedan. 

Vi på Strand Hotel i Visby kommer gärna med tips på trevliga aktiviteter. Dessa paket går ej att kombinera med andra rabatter och hotellerbjudanden.

Golferbjudande
-Logi för golfentusiaster -

År 2020 rankades Visby Golfklubb & Kronholmen golfbana till Sveriges bästa. 
Vi är mycket glada och stolta över detta och vill vara med och erbjuda alla golfare boende hos oss till förmånliga priser. 

Gute-erbjudande
-Gotlänningar pass på-

Borta bra men hemma bäst, på Gotland!
Var det länge sedan ni gjorde Visby? Ställ bilen och övernatta på hotell mitt i stan, börja kvällen med ett besök i relaxen följt av en middag där du bara kan njuta av att äta och dricka gott, vill ni ha extra nära hem bokar ni bord i vår mysiga resturang Matsalen. 
Väl utvilade efter en god natts sömn bjuds ni på en härlig hotellfrukost.

Weekendpaket
-Njut av en weekend i medeltida Visby-

Välj mellan 1-2 nätter för en weekend eller 3-4 nätter för en minisemester. 
Priset gäller för två vuxna i ett dubbelrum.
När du bor hos oss på Strand Hotel, bor du mitt i ett världsarv. Inom fem minuters promenad så har du 700 års historia att titta på vart du än vänder dig. Visby ringmur, ruiner, kyrkor och mängder av medeltida sevärdheter. 

Firarpaket
-Fira hela veckan lång-

Varför inte uppvakta den du tycker om med något extra?
Det finns alltid något att fira vare sig det är födelsedagar, bröllopsdagar, förlovningar, examen etc. 
Listan är lång, varmt välkommen att fira hos oss!

Bröllopserbjudande
-Går ni i bröllopstankar?-

Gotland erbjuder många romantiska och unika platser att gifta sig på. Varför inte gifta er på ön och fira bröllop i dagarna tre?
Att gifta sig innebär en hel del planering och många beslut. Vi kan hjälpa er en bit på vägen. Vi ordnar boendet för er och era bröllopsgäster 

Kärlekspaket
-För dig och den du tycker om-

Boka en romantisk vistelse och njut av lyxig tillvaro med övernattning i dubbelrum.
Installera er och avnjut ett glas bubbel på rummet. Njut av ett dopp i poolen, relaxa i bastun och umgås med din kärlek. Njut av natten och starta nästa dag med vår generösa frukostbuffé.

Klassiskt presentkort

Vi erbjuder köp av presentkort för övernattning i enkelrum eller dubbelrum samt rabatt i Restaurang Matsalen.

Konferenspaket
-Föreläsning, möten eller intervjuer?-

Hos oss försöker vi öka och bredda  användandet av våra lokaler. 
Vare sig ni behöver ett privat möte med lunch, hålla intervjuer, skapa team building, eller köra en klassisk konferens så kan vi erbjuda 
8 st unika lokaler som uppfyller olika behov och ändamål.

Tillval

Här kan Ni som vill ha det lilla extra beställa tillval till Er bokning. 
För att göra en beställning på tillägg ber vi Er först att göra en bokning av rum/paket för att få en bokningsreferens.
Detta är endast ett urval av vad vi har att välja på. 

Kontakta oss för mer info.
0498-258800 / info@strandhotel.se

Paket & Erbjudande i samarbete med Life Outdoor

Vandringspaket Visby

I samarbete mellan oss och Life Outdoor erbjuder vi vandringar med Visby som bas. Ni får uppleva vandringar både norr och söder om Visby. Visby är en fantastisk plats för vandring där du inte behöver gå långt för att byta kullerstenar och världsarv till vackra vandringsstigar, vidsträckta kustremsor eller grönskande ängen

Cykelpaket Visby

I samarbete mellan oss och Life Outdoor erbjuder vi cykelpaket i Visby. Visby är en perfekt utgångspunkt för cykling på Gotland, när man inte cyklar inte i naturen är det inte långt för att njuta av kullerstenar, världsarv och en uppsjö av riktigt bra krogar. Cykelturerna går både norr och söderut, båda turerna innehåller fantastiska vyer, smultronställen på vägen och en tilltalande natur, oavsett årstid. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.