Våra erbjudanden & hotellpaket – året runt

På Gotland finns det massor att göra året runt! Boka något av våra fömånliga hotellpaket i Visby och ta dig tid att utforska vår vackra ö. 

Bland våra hotellerbjudanden kan du hitta allt från romantiska weekends, fartfyllda getaways, konferenser och roliga aktiviteter. Spela på en Sveriges bästa golfbanor  eller upptäck öns fantastiska natur. Eller varför inte unna dig en paus från vardagen med en avslappnande staycation/hemester i Visbys innerstad? Upptäck våra aktuella hotellpaket i Visby nedan. 

Vi på Strand Hotel i Visby kommer gärna med tips på trevliga aktiviteter. Dessa paket går ej att kombinera med andra rabatter och hotellerbjudanden.

Golferbjudande
-Logi för golfentusiaster -

År 2020 rankades Visby Golfklubb & Kronholmen golfbana till Sveriges bästa. 
Vi på Strand Hotel är stolta partners och vill givetvis vara med och erbjuda alla golfare boende hos oss till förmånliga priser. 

Gute-erbjudande
-Gotlänningar pass på-

Erbjudandet som du som gotlänning inte vill missa! För visst är det så att borta är bra men hemma är bäst - i synnerhet på Gotland. Unna dig en hemester i vackra Visby. Koppla av i relaxen och efter en en god natts sömn väntar en framdukad hotellfrukost.  

Weekendpaket
-Höstweekend i Visby-

Boka en höstweekend mitt i hjärtat av Visby! Oavsett om du vill strosa i butiker, ta en god fika, uppleva medeltida sevärdheter eller promenera vid havet så har du det runt hörnet. Välj mellan en till två nätter för en weekend eller tre till fyra nätter för en minisemester.

Firarpaket
-Fira hela veckan lång-

Varför inte uppvakta den du tycker om med något extra?
Det finns alltid något att fira vare sig det är födelsedagar, bröllopsdagar, förlovningar, examen etc. 
Listan är lång, varmt välkommen att fira hos oss!

Bröllopserbjudande
-Går ni i bröllopstankar?-

Gotland erbjuder många romantiska och unika platser att gifta sig på. Varför inte gifta er på ön och fira bröllop i dagarna tre?Att gifta sig innebär en hel del planering och många beslut. Vi kan hjälpa er en bit på vägen. Vi ordnar boendet för er och era bröllopsgäster 

Kärlekspaket
-Lyx och romantik-

Boka kärlekspaketet och unna dig lyx och romantik med någon du tycker om! Installera er till ett glas mousserande på rummet, njut av ett dopp i poolen och avkoppling i bastun. Efter en god natts sömn börjar ni dagen med vår goda frukostbuffé.

Konferenspaket

Boka er konferens hos oss, i fantastiska miljöer mitt i hjärtat av Visby. Oavsett årstid så erbjuder Gotland något alldeles speciellt som ger en guldkant på er konferens.

Tillval

Kanske önskar ni något extra till er bokning? Här kan ni som har en bokning beställa tillval. Kontakta oss för mer info på telefon 0498-25 88 00 eller mail info@strandhotel.se

Paket & Erbjudande i samarbete med Life Outdoor

Vandringspaket Visby

I samarbete mellan oss och Life Outdoor erbjuder vi vandringar med Visby som bas. Ni får uppleva vandringar både norr och söder om Visby. Visby är en fantastisk plats för vandring där du inte behöver gå långt för att byta kullerstenar och världsarv till vackra vandringsstigar, vidsträckta kustremsor eller grönskande ängen

Cykelpaket Visby

I samarbete mellan oss och Life Outdoor erbjuder vi cykelpaket i Visby. Visby är en perfekt utgångspunkt för cykling på Gotland, när man inte cyklar inte i naturen är det inte långt för att njuta av kullerstenar, världsarv och en uppsjö av riktigt bra krogar. Cykelturerna går både norr och söderut, båda turerna innehåller fantastiska vyer, smultronställen på vägen och en tilltalande natur, oavsett årstid. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.