Best Western Strand Hotel

Våra paket och erbjudanden - året runt

På Gotland finns det massor att göra året runt! Boka något av våra paket och ta dig tid att utforska vår vackra ö. 
Vi kommer gärna med tips på trevliga aktiviteter. Dessa paket går ej att kombinera med andra rabatter och erbjudanden.

Kärlekspaket

Boka Kärlekspaket och njut av en romantisk vistelse och njut av lyxig middag och dubbelrum på 4-stjärniga Strand Hotel i Visby.
I paketet ingår bubbel, två-rätters middag, dubbelrum, pool & relax och frukost. Bjud din partner på en helhetsupplevelse ni sent kommer att glömma.

Söndagspaket

Sköna söndag på Strand Hotel
Checka in till en skönare söndag.
En härlig säng med fluffiga kuddar och frasiga täcken. Njut av ett dopp i poolen, relaxa i morgonrock & prata om livet. Ät middag på Matsalen och vakna till en härlig måndag med god hotellfrukost.

Weekendpaket

Njut av en weekend i medeltida Visby. Välj mellan 1-2 nätter för en weekend eller 3-4 nätter för en minisemester. 
Paketet gäller för två vuxna i ett dubbelrum. Vi bjuder på en flaska bubbel, Cava vid ankomsten. 

Gutepaket

Gutepaketet, för riktiga gotlänningar. Bo billigt en natt på charmiga Strand Hotel i Visby. Borta bra men hemma bäst, på Gotland. Var det länge sedan ni gjorde Visby? Varför inte ta en helkväll på stan, ställ bilen och övernatta på hotell. Vakna i en skön säng och ät en underbar frukostbuffé. Gäller fredagar eller lördagar.

Golfpaket

Bo hos oss under din golfresa.
Boendet på Strand Hotel tillsammans med avkopplande golf på Visby GK:s fantastiska bana gör det upplagt för en trevlig och njutbar semester på vår Magiska Ö, Gotland.

Bröllop på Gotland

Gotland och Visby erbjuder många romantiska och unika platser att gifta sig på. 
Varför inte gifta er på ön och fira bröllop i dagarna tre?

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.