Våra erbjudanden & hotellpaket – året runt

På Gotland finns det massor att göra året runt! Boka något av våra fömånliga hotellpaket i Visby och ta dig tid att utforska vår vackra ö. 

Bland våra hotellerbjudanden kan du hitta allt från romantiska weekends, fartfyllda getaways, konferenser och roliga aktiviteter. Spela på en Sveriges bästa golfbanor eller upptäck öns fantastiska natur. Eller varför inte unna dig en paus från vardagen med en avslappnande staycation/hemester i Visby innerstad? Upptäck våra aktuella hotellpaket i Visby nedan. 

Vi på Strand Hotel i Visby kommer gärna med tips på trevliga aktiviteter. Dessa paket går ej att kombinera med andra rabatter och hotellerbjudanden.

Julpaket med logi och julbord på Matsalen

Det är något alldeles speciellt med Visby i juletid, och med vårt julpaket kommer du garanterat i julstämning! I paketet ingår logi för två personer och julbord på vår egen restaurang Matsalen, tillagat på gotländska råvaror.
Julpaket: 1885:-för två personer

Julshow på Strand Hotel med Jenny Bergfoth

Tillsammans med Jenny Bergfoth och Ludvig Olin med vänner önskar vi er välkomna till en musikalisk smällkaramell i juletid! Julshowen framförs i Teatern hos oss på Strand Hotel den 10-17 december. 
Entre: 295:- (student/pensionär 195:-)

Julkappstips! Ge bort ett presentkort hos oss 

Upplevelser är årets julklapp, så vad passar bättre än ett presentkort på en hotellnatt? Vi har 200 presentkort - först till kvarn gäller! Presentkortet är inklusive frukostbuffé och relax och säljs på plats hos oss till den 20 december. 
Pris: 795:- (en natt, 1-2 personer)

Julbord på Matsalen
- Vår version av jul - 

På Matsalen älskar vi allt som hör julen till. Den goda maten, drycken, värmen och gemenskapen. I år vill vi bjuda in er till vår version av jul, med ett julbord tillagat på Gotländska råvaror. Julbordet serveras 1-19 december. 
Pris: 645:- per person

Gute-erbjudande
-Gotlänningar pass på-

Erbjudandet som du som gotlänning inte vill missa! För visst är det så att borta är bra men hemma är bäst - i synnerhet på Gotland. Unna dig en hemester i vackra Visby. Koppla av i relaxen och efter en en god natts sömn väntar en framdukad hotellfrukost. 

Weekendpaket
-Höstweekend i Visby-

Boka en höstweekend mitt i Visby innerstad med närhet till allt som vår vackra stad har att erbjuda. Efter en höstdag utomhus finns det inget som passar bättre än en skön stund i vår relax. På morgonen väntar en god frukost. Välj mellan en till fyra nätter. 

Firarpaket
-Fira hela veckan lång-

Det finns alltid något att fira, vare sig det är födelsedagar, bröllopsdagar, examen eller något helt annat.  Uppvakta någon du tycker om, eller skäm bort dig själv med lite lyx. 
Varmt välkommen att fira hos oss!

Bröllopserbjudande
-  Har ni bröllopstankar?-

Gotland erbjuder många romantiska och unika platser att gifta sig på. Varför inte gifta er på ön och fira bröllop i dagarna tre?Att gifta sig innebär en hel del planering och många beslut. Vi kan hjälpa er en bit på vägen. Vi ordnar boendet för er och era bröllopsgäster 

Kärlekspaket
-Lyx och romantik-

Boka kärlekspaketet och unna dig lyx och romantik med någon du tycker om! Installera er till ett glas mousserande på rummet, njut av ett dopp i poolen och avkoppling i bastun. Efter en god natts sömn börjar ni dagen med vår goda frukostbuffé.

Golferbjudande

Vi på Strand Hotel är stolta partners till Visby Golfklubb & Kronholmen och vill givetvis vara med och erbjuda alla golfare boende hos oss till förmånliga priser.

Konferenspaket

Boka er konferens hos oss, i fantastiska miljöer mitt i hjärtat av Visby. Utifrån era önskemål och behov skräddarsyr vi ett paket som passar just er.

Tillval

Kanske önskar ni något extra till er bokning? Här kan ni som har en bokning beställa tillval. Kontakta oss för mer info på telefon 0498-25 88 00 eller mail info@strandhotel.se

Paket & Erbjudande i samarbete med Life Outdoor

Vandringspaket Visby

I samarbete mellan oss och Life Outdoor erbjuder vi vandringar med Visby som bas. Ni får uppleva vandringar både norr och söder om Visby. Visby är en fantastisk plats för vandring där du inte behöver gå långt för att byta kullerstenar och världsarv till vackra vandringsstigar, vidsträckta kustremsor eller grönskande ängen

Cykelpaket Visby

I samarbete mellan oss och Life Outdoor erbjuder vi cykelpaket i Visby. Visby är en perfekt utgångspunkt för cykling på Gotland, när man inte cyklar inte i naturen är det inte långt för att njuta av kullerstenar, världsarv och en uppsjö av riktigt bra krogar. Cykelturerna går både norr och söderut, båda turerna innehåller fantastiska vyer, smultronställen på vägen och en tilltalande natur, oavsett årstid. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.