Våra erbjudanden & hotellpaket – året runt

På Gotland finns det massor att göra året runt! Boka något av våra fömånliga hotellpaket i Visby och ta dig tid att utforska vår vackra ö. 

Bland våra hotellerbjudanden kan du hitta allt från romantiska weekends, fartfyllda getaways, konferenser och roliga aktiviteter. Spela på en Sveriges bästa golfbanor eller upptäck öns fantastiska natur. Eller varför inte unna dig en paus från vardagen med en avslappnande staycation/hemester i Visby innerstad? Upptäck våra aktuella hotellpaket i Visby nedan. 

Vi på Strand Hotel i Visby kommer gärna med tips på trevliga aktiviteter. Dessa paket går ej att kombinera med andra rabatter och hotellerbjudanden.

Hemesterpaket
- en paus från vardagen

Alla kan vi behöva en paus från vardagen, därför är vårt Hemesterpaket tillbaka för dig som är gotlänning och i år ännu lite lyxigare! I paketet ingår logi, frukostbuffé, relaxavdelning och en tvårätters middag på Matsalen.
Pris: 895:- för en, 1195:- för två 

Vinterweekend i vackra Visby innerstad

Boka en vinterweekend mitt i Visby innerstad med närhet till allt som vår vackra stad har att erbjuda. I priset ingår entré till vår relaxavdelning och vår goda frukostbuffé.
Välj mellan en till fyra nätter.
Pris: från 890:- för två

Guteerbjudande 
- gutar pass på!

Erbjudandet som du som gotlänning inte vill missa! För visst är det så att borta är bra men hemma är bäst - i synnerhet på Gotland. Koppla av i relaxen och efter en en god natts sömn väntar en framdukad hotellfrukost.
Pris: 795:- för två

Firarpaket
-Fira hela veckan lång-

Det finns alltid något att fira, vare sig det är födelsedagar, bröllopsdagar, examen eller något helt annat.  

Bröllopserbjudande
-  Har ni bröllopstankar?-

Gotland erbjuder många romantiska och unika platser att gifta sig på. Vi ordnar boendet för er och era bröllopsgäster. 

Kärlekspaket
-Lyx och romantik-

Boka kärlekspaketet och unna dig lyx och romantik med någon du tycker om! Låt lyxen och romantiken flöda!

Golferbjudande

Vi på Strand Hotel är stolta partners till Visby Golfklubb & Kronholmen och vill givetvis vara med och erbjuda alla golfare boende hos oss till förmånliga priser.

Konferenspaket

Boka er konferens hos oss, i fantastiska miljöer mitt i hjärtat av Visby. Utifrån era önskemål och behov skräddarsyr vi ett paket som passar just er.

Tillval

Kanske önskar ni något extra till er bokning? Här kan ni som har en bokning beställa tillval. Kontakta oss för mer info på telefon 0498-25 88 00 eller mail info@strandhotel.se

Paket & Erbjudande i samarbete med Life Outdoor

Vandringspaket Visby

I samarbete mellan oss och Life Outdoor erbjuder vi vandringar med Visby som bas. Ni får uppleva vandringar både norr och söder om Visby. Visby är en fantastisk plats för vandring där du inte behöver gå långt för att byta kullerstenar och världsarv till vackra vandringsstigar, vidsträckta kustremsor eller grönskande ängen

Cykelpaket Visby

I samarbete mellan oss och Life Outdoor erbjuder vi cykelpaket i Visby. Visby är en perfekt utgångspunkt för cykling på Gotland, när man inte cyklar inte i naturen är det inte långt för att njuta av kullerstenar, världsarv och en uppsjö av riktigt bra krogar. Cykelturerna går både norr och söderut, båda turerna innehåller fantastiska vyer, smultronställen på vägen och en tilltalande natur, oavsett årstid. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.