Bo tryggt hos oss

Vi arbetar kontinuerligt för din trygghet

Även om de restriktioner som var kopplade till covid-19 nu tagits bort så vill vi att du som gäst och besökare hos oss på Strand Hotel ska känna dig trygg inför och under ditt besök. Vi arbetar alltid kontinuerligt med detta på olika sätt, bland annat genom att: 

  • Vi städar alla offentliga ytor dagligen. 
  • Utöver att städa våra hotellrum inför ankomst städar vi även ditt rum dagligen under din vistelse. Vi väljer att fortsätta använda desinficeringsmedel både för din och vår egen säkerhet skull.
  • Vi har bordsservering på vår restaurang Matsalen, både vid lunch- och middagsservering, vilket bidrar till minskad trängsel.
  • Vi rekommenderar våra gäster att fortsätta hålla avstånd i den mån det är möjligt. 
  • Vi uppmanar gäster och personal att hålla sig hemma vid sjukdom. 

Vi håller oss fortsatt uppdaterade om folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer och är ödmjuka och beredda på att återigen behöva anpassa vår verksamhet.

Känner du dig osäker på vad som gäller eller har funderingar såär du välkommen att vända dig till vår reception.  

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.