Strand Hotels barer 

Takbaren

Högst upp på hotellet finns vår takbar. Med utsikt över medeltida Visby innerstad kan man avnjuta både mat och dryck i sällskap av en vacker solnedgång

Matsalen bar

I vår hotellrestaurang Matsalen har vi en bar med drinkar, öl och vin. Vinet lagras i vår välsorterade vinkällare som ligger två våningar under restaurangen i anslutning till festlokalen Gillet. Vinkällaren ligger i ett gammalt medeltida valv under markytan. 

Lobbybaren

I receptionen i lobbyn har vi en bar med snacks, vin, öl och lättare tilltugg som sallad och räksmörgås. Här kan man njuta av Bibliotekets mysiga atmosfär eller sitta under trädet och begrunda.
Lobbybaren är öppen dygnet runt, året runt.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.