Best Western Strand Hotel

Hyr lägenhet på Strandgatan 30, nedre våningen

Helgumannen - Lägenhet 3a.

Mitt i stan, bara 30 sekunders promenad från Stora Torget eller havet, hittar du detta veckoboende. Tre plan med en uthyrningsdel på varje. Huset ligger centralt men ändå en bit bort från kvällslivets aktiviteter. Granne med ett av Visbys äldsta medeltida packhus ”Gamla Apoteket” och utsikten över vackra trädgårdar och stadens hustak är det som man slås av när man tittar ut genom husets fönster. 

Ett stenkast bort har du också parken Almedalen och så klart havet som oavsett väder ger en härlig avkoppling för själen. 
Huset ligger vägg i vägg med Best Western Strand Hotel där det finns möjlighet att köpa till frukost till ett reducerat pris. Eller varför inte nyttja Visbys enda relaxavdelning med pool, torr- och ångbastu gemensam för herrar och damer.
Lägenheten har tre rum och kök på ca 85 kvm. Två sovrum med två 90-sängar i varje. Stort vardagsrum med dekorativ öppen spis (dock ej för användning) och TV. Stort kök med sittplats för 4-6 personer och utrustat med allt ni behöver. Stort badrum med badkar i äldre stil. Tillgång till husets egna skyddade trädgård med utemöbler och grillmöjligheter.

TV med basutbud av kanaler inkl. ett par filmkanaler,trådlöst internet ingår.
Lakan, ett set med handdukar per person och slutstädning ingår.
Självhushåll.
Djur är välkomna.
Möjlighet att boka till 1-2 extrasängar.  

Priser 2019
v.25 8500 kr
v.26 8500 kr
v.27 Ej tillgänglig
v.28 11.000 kr
v.29 11.000 kr
v.30 11.000 kr
v.31 11.000 kr
v.32 Ej tillgänglig
v.33 11.000 kr
v.34 8.500 kr

Extrabädd: ​1.500:-/vecka per extrabädd. Max 2 extrabäddar. Förbokas
Husdjur: 1.000:-/vecka för husdjur. Förbokas
Parkering:​ 700:-/vecka/fordon. Förbokas 
Frukostbuffé:145:-/person/dag. Kan köpas på intilliggande Best Western Strand Hotel.

Förfrågan
Lägenheterna bokas per vecka. Förfrågan kan göras via e-post till info@hyrivisby.s. Efter bokning skickas bokningsbekräftelse inklusive betalningsunderlag.

Fullständiga bokningsvillkor (ladda ner pdf)

 
Summa: ...kr
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy