Almedalsveckan v27 

Almedalsveckan på Gotland i Visby vecka 27 är Sveriges största demokratiska mötesplats. Här samlas politiska partier, organisationer, föreningar och företag för att under en vecka debattera olika samhällsfrågor.

På Best Western Strand Hotel erbjuder vi dels inomhuslokaler, se Konferenslokaler  och även separata markytor i direkt närhet till hotellet. Dessa är lämpliga för både seminarium och tidiga kvällsarrangemang. Vi arbetar med olika eventbolag för teknik, möbler och tält. Självklart är ni välkomna att hyra ytan som den är också. Mat, kaffe och dryck beställer ni genom oss. 

 

Välkomna att kontakta oss för offert. Tillsammans ser vi till att ni får ett lyckat event!

Kontaktperson: Anders Lickhammer på e-post: anders.lickhammer@strandhotel.se

Strandgatan 19

Strandgatan 19 ligger med ett fantastiskt läge i direkt anslutning till Almedalen. Antingen gör du entré genom Visbys ringmur eller via Strandgatan. Ytan på ca 400 m2 ger er goda  möjligheter till att skapa ett lyckat event med drömläge under Almedalsveckan.

Apoteket 7

En unik bakgård som ligger centralt men avskilt. Ytan ligger bara ett stenkast från Donnersplats som är knutpunkten under Almedalsveckan. Gå in genom porten till huset på det passade gruset. Längst in finns en gräsmatta som omgärdas av grus.

Mellangatan

I direkt anslutning till hotellet finns denna stora eventyta på Mellangatan. Ytan ligger bara ett stenkast från Donnersplats som är knutpunkten under Almedalsveckan.

Rigagränd

Söder om hotellet har vi denna lugna grusbelagda yta. Eventytan ligger bara ett stenkast från Donnersplats som är knutpunkten under Almedalsveckan.

Takbaren

Högst upp på fjärde våningen har vi vår takbar med fantastisk utsikt över både havet och Visby innerstad.

Matsalen

Vår egna restaurang Matsalen är en à la carte restaurang som serverar nytänkande, spännande versioner av klassiska rätter.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.