Best Western Strand Hotel
Facebook Twitter Google Plus Instagram

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen


122120121

Att mötas på Gotland är speciellt! - Vi har åtta lokaler för upp till 120 personer

Här finns en helt unik miljö och en plats för återhämtning men samtidigt en plats för upplevelser där vardagen bryts och nya idéer uppstår. Hos oss konfererar ni omgivna av vackra medeltida miljöer bara ett stenkast från havet. Det går lika bra att anlända under de varma dagarna som under den mindre turisttäta tiden. Gotland erbjuder något under alla årstider.

Tillsammans med systerhotellet, Best Western Solhem Hotel, finns en kapacitet på 223 rum och mer än 400 bäddar. Konferens - och gruppbokningen hjälper dig med tips på allt från resor och boende till kringaktiviteter. På Gotland finns experter på aktiviteter, underhållning och hemligheter. 

På Best Western Strand Hotel har vi åtta lokaler för upp till 120 personer, självklart tillhandahåller vi en hög standard på den tekniska utrustningen. Ett bra samarbete med de bästa gotländska teknikföretagen gör att det mesta i IT-väg kan ordnas även till den kräsne konferensledaren.
- Att konferera på Gotland är som att vara utomlands, men ändå så nära...

Har du frågor eller funderingar kring din konferens?
Tveka inte att kontakta oss på 0498-258800

Bryggarsalen

Vår största lokal med plats för 95 personer. Lokalen är bra för föreläsningar men även för andra event. 

Teatern

Vår bästa lokal för föreläsningar. Har 71 fasta sittplatser i en biosittning. Lokalen har en härlig atmosfär med den medeltida väggen.

Furilden

Traditionell konferenslokal med plats för högst 60 personer. I Skolsittning rymmen lokalen 32 person. Kan möbleras på många olika sätt. 

Asunden

Något mindre än Furilden men samma upplägg. Lokalen som rymmer 30 personer kan möbleras utefter behov. 

Enholmen

Ytterligare en storlek mindre. Rymmer 20 personer men är bäst i en skolsittning för 16 personer. Bra lokal för mellangruppen. 

Skenalden

Hotellet bästa rum för sammanträde. Rymmer 12 personer och har en tajt och bra känsla. 65-tums Tv:n går enkelt att koppla in till den bärbara datorn.

Gillet

Kan användas både till frukostmöte såväl som kvällsservering eller till vanlig konferens. Lokalen ger en lugn och skön avslappnad stämning. 

Biblioteket

ett unika sammanträdesrum med plats för 8 personer. Inramningen med tusentals böcker runt ger en unik och avslappnad miljö. 

Grupprum

Hotellet har tre grupprum med plats för upp till 6 personer. Bra som komplement till konferensen eller om ni bara är ett par stycken som skall avhandla något. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse