Best Western Strand Hotel
Facebook Twitter Google Plus Instagram

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen

Almedalsveckan


155156157
Almedalsveckan är Sveriges största demokratiska mötesplats. Här samlas politiska partier, organisationer, föreningar och företag för att under en vecka debattera olika samhällsfrågor. Evenemanget växer hela tiden och antalet evenemang beräknas 2016 att uppgå till cirka 2000 och antalet arrangörer till närmare 1 000.

På Best Western Strand Hotel erbjuder vi dels inomhus lokaler, se "Lokaler" i listan ovan och från och med i år även tre separata markytor i direkt närhet till hotellet. Dessa är idealiska för både seminarium och tidiga kvällsarrangemang. Vi arbetar med eventbolaget goGotland för teknik, möbler, tält etc men självklart är ni välkomna att hyra ytan som den är också. Mat, kaffe och dryck beställer ni hos oss!

 

Välkomna att kontakta oss för offert. Tillsammans ser vi till att ni får ett lyckat event!

Strandgatan 19

Strandgatan 19 ligger med ett fantastiskt läge i direkt anslutning till Almedalen. Antingen gör du entré genom Visbys ringmur eller via Strandgatan. Ytan på ca 400 m2 ger er goda  möjligheter till att skapa ett lyckat event med drömläge under Almedalsveckan.

Apoteket 7

En unik bakgård som ligger centralt men avskilt. Ytan ligger bara ett stenkast från Donnersplats som är knutpunkten under Almedalsveckan. Gå in genom porten till huset på det passade gruset. Längst in finns en gräsmatta som omgärdas av grus.

Terrassen

Högst upp på fjärde våningen har vi vår egen terrass. Ytan ligger bara ett stenkast från Donnersplats som är knutpunkten under Almedalsveckan. Utsikt i tre väderstreck varav ett med havsutsikt.

Emils källare

Från Mellangatan, i anslutning till Best Western Strand Hotel, går du ner i denna nyrenoverade källare. Lokalen är perfekt till de mindre föreläsningarna för ca 30 personer eller mingel för ca 75 personer.

Mellangatan

I direkt anslutning till hotellet finns denna stora eventyta på Mellangatan. Ytan ligger bara ett stenkast från Donnersplats som är knutpunkten under Almedalsveckan.

Rigagränd

Söder om hotellet har vi denna lugna grusbelagda yta. Eventytan ligger bara ett stenkast från Donnersplats som är knutpunkten under Almedalsveckan.

Intresseformulär för Almedalsveckan 2018

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad av någon av ovanstående
eventsytor för 2018. Under meddelande fyller du i följande: 
Datum
Vilken eventsyta
Typ av event

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse